Workshops

Workshop '10 VOOR CREATIVITEIT'

Creativiteit is de basis van De Zindustrie. Zonder creativiteit geen vernieuwing. Organisaties moeten steeds creatiever en innovatiever worden om de concurrentie te overleven, zeker in economisch lastige tijden. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat een creatieve werkomgeving het werkplezier flink verhoogt.

Ieder mens is creatief. Het is onzin dat creativiteit niet te leren is, het is een vaardigheid die je kunt trainen. Als je onze workshop hebt gevolgd, zul je dit beamen. Sterker nog, je zult jezelf verrassen!

In deze workshop ga je zelf aan de slag met je creatieve talent. Je krijgt technieken aangereikt om vraagstukken op verschillende manieren te bekijken en op te lossen. Je zult bovendien merken dat creativiteit veel positieve energie geeft.

Natuurlijk kunnen we (heel creatief!) de workshop aanpassen aan de  wensen van de opdrachtgever. Zo gaven we onlangs een workshop Creatieve Quizvragen.

Neem voor meer informatie contact op via info@dezindustrie.nl

'Workshop' ONTSLAGEN!

na ontslag weer succesvol aan de slag

Naar aanleiding van het boek ONTSLAGEN heeft De Zindustrie een 'No-workshop' ontwikkeld, die gericht is op empowerment. De deelnemers worden aangemoedigd om na het ontslag (weer) de regie over hun eigen leven te nemen: van acceptatie naar inspiratie. Ontslag is ook een kans om actief richting te geven aan je leven.

De sessies zijn  laagdrempelig en interactief. Toepasselijke videofragmenten ondersteunen de verschillende onderwerpen. Een belangrijk uitgangspunt is het stimuleren van een positieve mindset waardoor je openstaat voor je mogelijkheden en je horizon kunt verbreden. Je gaat actief aan de slag met je toekomst!

Geïnteresseerd in deze No-workshop? Mail naar info@dezindustrie.nl

Het UWV had de primeur: de eerste No-workshop van Nederland. Naar aanleiding hiervan kregen we een mooi compliment:

"Een pittig en talentvol stel dat op een samenhangende en beeldende wijze indringende persoonlijke gebeurtenissen (bijvoorbeeld ontslagen worden, in contact komen met ongewenste bureaucratie en teleurgesteld worden door het selectieve gedrag van werkgevers) vertaalt in stevige mogelijkheden en kansen. Hun passie is om die te delen waardoor anderen daar sterker van worden."

Peter Stoks, projectleider landelijke arbeidsmarkt bij het UWV

Workshop: MAAK WERK VAN JE MOGELIJKHEDEN

In deze sessies staan de deelnemers stil bij wat voor hen belangrijk is in een baan. Ze worden gestimuleerd om met een open blik naar hun eigen situatie te kijken en hun creativiteit in te zetten. Ook het belang van een positieve mindset wordt onder de aandacht gebracht. De focus ligt op het (her)ontdekken van vaardigheden, talenten, kwaliteiten, kennis en persoonlijke eigenschappen. Gevarieerde oefeningen, die thuis of in groepsverband worden gedaan, zorgen voor verrassende inzichten.

De sessies zijn laagdrempelig en worden met humor gebracht. Een inspirerende workshop voor iedereen die zijn talenten wil benutten!

Enkele reacties van deelnemers:

"Mijn doel is duidelijker geworden, ik heb nu veel beter voor ogen wat ik kan en wat ik wil."

"Heel inspirerend en een fijne sfeer."

"Leuke en waardevolle oefeningen waardoor ik inzicht heb gekregen in mijn talenten en mogelijkheden."

Interesse in deze workshop? Mail naar info@dezindustrie.nl

 

Workshop '10 VOOR NEDERLANDS'

Werknemers communiceren uit naam van het bedrijf waar ze werken. Niet iedereen beheerst de Nederlandse taal even goed. Toch is elk contact met een klant een visitekaartje. Niet alleen in brieven, maar ook in mailtjes worden vaak flinke spel- en grammaticafouten gemaakt. Een goede én leuke workshop is de oplossing!

Een voorproefje. Wat zijn de 10 fouten in deze zin?

Hoewel de consciëntieuse direktiesecretaresse voordurend gesms't en gefaxed had, verliep de kommunicatie tussen haar en het architectenburo zo abomidabel dat ze besluitte een vliegendsvlugge postduif te sturen.

Benieuwd naar de oplossing? Mail naar info@dezindustrie.nl

Als samenstellers van 10 voor Taal  hebben de oprichters van De Zindustrie een reputatie hoog te houden. In deze workshop wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. Natuurlijk krijgen de deelnemers duidelijke uitleg over de meest voorkomende problemen op het gebied van spelling en grammatica. De inhoud wordt daarbij zoveel mogelijk toegespitst op het bedrijf. Bovendien wordt van de deelnemers een actieve inbreng verwacht. In een aantal spelronden worden zij getest en maken ze kans op een toepasselijke prijs. De combinatie van humor, competitie en duidelijke uitleg blijkt garant te staan voor de beste resultaten.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@dezindustrie.nl