Spel: Terugblik & Vooruitblik

TERUGBLIK & VOORUITBLIK: In samenwerking met The Coaching Experience ontwikkelde De Zindustrie dit spel voor oudejaarsavond, maar ook voor verjaardagen, reünies en andere mijlpalen. De 365+1 vragen geven niet alleen inzicht in elkaars leven, ze zorgen ook voor heel veel plezier. Zoals de titel al onthult, kijk je terug en blik je vooruit. Een uniek spel voor unieke momenten. Prijs: € 22,95, uitgeverij Thema. 

Download een fragment uit Terugblik & Vooruitblik

ANDEREN OVER TERUGBLIK & VOORUITBLIK:

Colin: "We hadden een eindejaarsborrel van onze businessclub en daar hebben we het spel "terugblik & vooruitblik" gespeeld. Hilarisch om elkaar van een hele andere kant te leren kennen. En vooral ook omdat je nu deelgenoot bent geworden van de dromen en verlangens voor de komende tijd en kon lachen om de successen en mislukkingen van de afgelopen tijd. Overigens niet alleen van die ander maar ook van jezelf. Ik merk nu al dat anderen mij helpen mijn dromen en verlangens te realiseren en het is enorm leuk ook anderen te helpen."

Anne: "Het was in familieverband op 2e Kerstavond, dat we het spel allemaal voor het eerst gebruikten.
Met de vraagkaarten als hulpmiddel was het onvoorstelbaar hoe speels je meer - nog meer- van elkaar leert kennen, en het vooral ook jezelf kon 'gunnen' om de 'blik' op jezelf te verruimen.... Geweldig met een prachtige mix van humor, luim en respectvolle ernst:
Terugkijkend via NU naar Straks.... Een mooie levenslijn....hehehe.
Grote waardering voor de feitelijke creativiteit van de ontwikkelaars!"

Gijs: "Heb het spel nu een aantal malen gespeeld. Ik vond het erg verrassend en leuk om te merken hoe dit spel de persoonlijke gesprekken goed op gang brengt. Een ideaal spel om elkaar beter te leren kennen en je eigen (levens-) doelen te (her)ontdekken."

John: "We speelden het spel op oudejaarsavond met vrienden. Leuke vragen. Soms verrassend, soms confronterend. Ik ga hem gebruiken bij het geven van workshops over veranderen. Aanrader voor groepen om eens een andere kant van elkaar te leren kennen."

Wim: "Een spel om een gesprek op te starten. Na 1 keer spelen wist ik opeens dingen over mijn collega's die me een heel andere 'blik' op die persoon gaven. Nooit geweten dat ik degene ben waarvan collega S het meest heeft geleerd afgelopen jaar, en nu weten mijn collega's dat ik dit jaar graag mijn diploma voor voetbalscheidsrechter wil gaan halen.
Een aanrader dus!"